Activiteiten

In het voor en naseizoen: bijna elk weekend is er op de vrijdagavond kaarten, klaverjassen en jokeren en op de zaterdagavond bingo, met prijzen of geldbingo. Volg de affihes op de ramen van de kantine  en de infoborden die her en der op het terrein staan.

Hoogseizoen: In de zomermaanden (data zie Eendenclub) is er een recreatieteam die zich bezighoud overdag met de jeugd en de kinderen. Op de avond is er geregeld op de  avond wat te beleven voor jong en oud zoals bijvoorbeeld  allerlei spelen: ringsteken, spijkerbroekhangen, spijkerslaan, sjoelen, speurtochten, bierkratstapelen, koemelken, biertapwedstrijd. Of met een hele groep gaan Forelvissen evt. zeevissen, biljarttoernooi, darttoernooi, dansavond evt. met thema of de Zeskamp. En niet te vergeten de avond van het jaar de Bonteavond. Met Pasen hebben wij de Paashaas op bezoek waarmee wij samen met de kinderen en ouders eieren gaan zoeken met aansluitend een kinderbrunch alleen voor de kinderen.

Nieuw Jeugdland, deze hoek is pas geleden aangelgd door de kinderen  samen met de ouders, opa's   en oma's en vrijwilligers van de camping. Hier mogen hutten gebouwd worden door de kinderen met hulp van... zodat ze een eigen plekje op de camping hebben,

Midden op het park is een sportveld gelegen geschikt om een balletje te trappen en het sportveld kan ook gebruikt worden voor een evenement.

Vissen, in de receptie zijn dag en week vergunningen te koop voor de visvijver t' Goordonk.

Van de Jeule de Boules baan mag u  gebruik maken, zonder afspraak.

U heeft  gratis toegang tot Wi-Fi in de kantine en op het terras van de kantine mits u minimaal 1 drankje gezellig besteldt het wachtwoord is bekend in de kantine.

Zwerfboekproject: wij hebben  een hoek in de kantine met boeken deze mag u zo meenemen, als u het boek uit heeft mag u deze aan iemand anders geven of leg deze op een openbareplaats weg. Natuurlijk mag u deze ook weer bij ons terug leggen. 
Als u zelf nog een boek over heeft die u toch niet meer leest willen wij deze graag voor ons  zwerfboekproject gebruiken. Wij zijn ook op zoek naar kinderboeken, daar is veel vraag naar!

jeugdland

Sponzoren  Jeugdland 2017

Multimate

Horta

Heel veel vrijwilligers!

Wij willen de sponsoren bedanken van het afgelopen seizoen 2016  voor het mogelijkmaken van onze activiteiten.

Sponsoren;

Jumbo Baarle Nassau

AH Baarle-Nassau

kools machine verhuur alphen

Candy XL Baarle-Hertog

Gas Unie

Heel veel vrijwilligers

Snelkoppelingen