Rating: 4.5161290322581 sterren
31 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Jannie Spitz
2 maanden geleden

Een fijne camping met hele aardige medewerkers. Jan en Myriam staan altijd voor je klaar. Ze controleren ook prima op de Corona maatregelen. Dat houdt het allemaal fijn om hier gast te zijn.

Bernd samantha lize en Daan van hoorn
een jaar geleden

Wij hebben een heerlijke week gehad in een stacaravan! De kinderen hebben zich kostelijk vermaakt met het animatieteam en wij daarom dus ook! We komen zeker weer en is een aanrader voor iedereen. De vriendelijke eigenaren en personeel geven het gevoel alsof je er al jaren komt!

Raymond
een jaar geleden

Heerlijk verbleven in een van de Lodges. Erg leuk ingericht met bedstee. Park is perfect onderhouden en uitbaters staan voor je klaar. Al met al een topverblijf.

Stef en Els
een jaar geleden

Afgelopen weekend verbleven wij 2 dagen op deze fijne camping. Vriendelijke uitbaters, verzorgd sanitair, goede staanplaatsen en een gezellig café-restaurant. Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Annette van den Berg
een jaar geleden

Wij hebben een geweldig hemelvaart weekend bij jullie gehad, volgend jaar zijn wij op zeker er weer

Cor Klaassen
een jaar geleden

Voor de eerste keer naar deze camping geweest, maar zeker niet de laatste keer. Wat een geweldige verblijf hebben we daar gehad. Zeer fijne eigenaars, die er alles aan doen om het de gasten naar hun zin te maken. Wij zijn met een grote groep prima ontvangen, en iedereen was erg tevreden. Volgende Hemelvaart al besproken, dit zegt voldoende. Ga zo door !!

Jeanne
een jaar geleden

Met de Pasen op de camping gestaan met onze camper. Leuke plaatsen.Fijn en schoon toiletgebouw. Mooi Bistro. Eigenaren zeer behulpzaam en altijd bereikbaar. Lekker gefietst door de bossen. Komen zeker weer terug .

Jan en Miranda
2 jaar geleden

3 nachten met de caravan op de camping gestaan, gezellig veld, eenvoudig sanitair gebouw maar gelukkig keurig schoon. Prachtige bistro waar je voor een leuke prijs een heerlijk drankje kunt drinken en eten. Baarle Nassau is ook een gezellig plaatsje met leuke terrassen en fietsroute's. Kortom een prima plaats om te verblijven met een zeer vriendelijke familie die alles goed verzorgen. Heel veel succes !

Corina & Jeep (de stugge fries
2 jaar geleden

We hebben een mooie vakantie gehad op de camping. Met de nieuwe eigenaren (zeer vriendelijk en behulpzaam) zijn er al een hoop positieve verbeteringen gerealiseerd. Een prachtige Bistro, waar het heerlijk vertoeven is.