28 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Jeanne
25 dagen geleden

Met de Pasen op de camping gestaan met onze camper. Leuke plaatsen.Fijn en schoon toiletgebouw. Mooi Bistro. Eigenaren zeer behulpzaam en altijd bereikbaar. Lekker gefietst door de bossen. Komen zeker weer terug .

Jan en Miranda
9 maanden geleden

3 nachten met de caravan op de camping gestaan, gezellig veld, eenvoudig sanitair gebouw maar gelukkig keurig schoon. Prachtige bistro waar je voor een leuke prijs een heerlijk drankje kunt drinken en eten. Baarle Nassau is ook een gezellig plaatsje met leuke terrassen en fietsroute's. Kortom een prima plaats om te verblijven met een zeer vriendelijke familie die alles goed verzorgen. Heel veel succes !

Corina & Jeep (de stugge fries
10 maanden geleden

We hebben een mooie vakantie gehad op de camping. Met de nieuwe eigenaren (zeer vriendelijk en behulpzaam) zijn er al een hoop positieve verbeteringen gerealiseerd. Een prachtige Bistro, waar het heerlijk vertoeven is.

John en Barbara
een jaar geleden

Sinds 11 mei 2018 hebben wij een stacaravan op dit park. Er heerst een heerlijke relaxte sfeer en we gaan er heel erg graag elk weekend naar toe.

Danielle
een jaar geleden

Dank jullie wel voor een heerlijk weekend wij gaan zeker terug komen we hebben genoten!!

Jip de Rooij
een jaar geleden

Een weekend geweest prachtig park erg gezellig komen zeker terug

Annet Leijen
een jaar geleden

2,5 week op deze camping gebivakkeerd , uitstekend bevallen, schoon sanitair, enthousiaste en behulpzame eigenaar, zeker voor herhaling vatbaar
Tips vanuit campinggidsje met fietsroutes en knooppunten, prachtige omgeving , voor fietsers een must. Baarle nassau op loopafstand, een leuke plaats. Top !!!

Robby
een jaar geleden

Het was een waanzinigge ervaring. Geweldig om als gast terug te komen op dit mooie park waar ik met familie al jaren kom. De nieuwe eigenaren geven deze magische plek echt een boost in positieve zin! Echt een aanrader! Wij komen zeker terug!

Sandra Verhoeckx
een jaar geleden

Sinds vorige week hebben wij een vast
Plekje op de Heidemolen.
Wat een heerlijke sfeer!
We voelden ons gelijk welkom en hopen veel gezellige momenten mee te maken op dit heerlijke park