Bungalow 64  vraagprijs 69.500,- 

Dit perceel is gelegen op een huurkavel €2.400,- per jaar geen permanente bewoning toegestaan. 

Deze prachtige houten Bungalow is onlangs gerenoveerd, Een prachtig overdekt terras bied ook bij iets mindere weersomstandigheden de mogelijkheid lekker buiten te zitten.  De omheinde tuin bied veel privacy en is rondom de bungalow gelegen. Het gedeelte achter de Bungalow is bestraat en geeft toegang tot een ruime schuur. 

Bij binnenkomst treft u de nieuwe open keuken die wat design betreft opgaat in het interieur. De keuken bied enorm veel kast ruimte en beschikt over  de nodige nieuwe apparatuur o.a. Vaatwasser, combi oven, gasfornuis afzuigkap en vrijstaande grote koelkast.

De woonkamer is voorzien van een robuuste leisteen vloer, lichte taupe tint op de wanden en wit balken plafond die het geheel een fijne woon sfeer geeft. .

Vanuit de woonkamer komt u de grote lichte slaapkamer binnen wederom zijn de muren voorzien van een lichte taupe kleur met wit balken plafond. Ook bied deze kamer veel opbergruimte. 

De grote slaapkamer staat in direct contact met een fijne comfortabele badkamer met douche en badmeubel.

 

 

Terug in de woonkamer vind u een tweede deur naar een hal die toegang bied naar de 2e slaapkamer. Deze slaapkamer voorzien van een 1 persoonsbed die eventueel vervangen kan worden in een stapelbed om zo een slaap plek voor 2pers te creëren.

De hal brengt u tevens in de wasruimte met cv, wasmachine en droger. 

Tot slot is ook het toilet via deze hal bereikbaar. 

Dit perceel is enkel te betreden op afspraak. Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een bezichtiging u kunt ons telefonisch bereiken op 013 - 507 94 25 of  stuur een mailtje naar info@deheimolen.nl