Wij ontvangen steeds meer vragen betreft het carona virus tot nu toe kunnen wij het volgende melden.

* Het park blijft toegankelijk voor gasten er vanuit gaande dat iedereen de RIVM maatregelen respecteerd en handhaaft. Voelt u zich niet lekker bent u ziek BLIJF THUIS.
* Wij zijn een park op de grens Belgie / Nederland en onder het mom samen zijn we Baarle hebben wij respect voor zowel de Belgische als Nederlandse maatregelen .
* We hebben al verschillende grote bijeenkomsten komende maand in de horeca gecanceld verder kijken wij (als nieuwe maatregelingen in Nederland het al niet gaan aangeven) per dag de situatie aan betreffende de openingtijden van de Horeca en het wel of niet cancelen van de activiteiten in April..
* Vooralsnog kunnen we melden dat we voor nu besloten hebben het eerste weekend van april nog niet open te gaan verdere informatie volgt.


MEDEDELINGEN:


Vrijdag 1 november om 8.30 uur is het water weer afgesloten i.v.m. Reperatie hoofdkraan  wij hopen 10.00 uur klaar te zijn. Donderdag 31 oktober is tussen 12.00 uur en 14.00 uur het water op het park afgesloten. 


Zondag 29 September  is er s'middags om 14.00 uur een herfst workshop in de Bistro u bent van harte welkom

Mocht u het leuk vinden om ook materialen te verzamelen dan bent u (mits het weer het toelaat ) ook s'ochtends om 11.00 uur welkom voor een boswandeling.


Zaterdag 31 Augustus de 2e Gooische Heimolen Bingo Aanvang 20.00 uur

Zaterdag 17 augustus  14.00 uur krijgen wij bezoek van Clown Wilco met zijn Goochelshow.

Een super leuke kinder activiteit die plaats vind in de Bistro van Recreatiepark De Heimolen


DONDERDAG 8 augustus !6.00UUR OPENING DARTBANEN IN DE BISTRO 


HELAAS TE LAAT HET IS NIET MEER MOGELIJK IN TE SCHRIJVEN.

In de loop van ochtend (30 juli) zal het park even zonder water zitten wij hopen het probleem zo snel mogelijk op te lossen.  

LET OP: ER ZIJN WIJZIGINGEN IN DE AGENDA!  BINGO’s zijn gecanceled en de uitslag Zonnebloem is op de laatste BINGO SURPRISE AVOND...


De eerste bewoners van de Kinderboerderij De Heimolen zijn er..... 2 alpaca mannetjes van 1 jaar oud..Koop nu uw Bingo Kaarten voor onze speciale Gooische Heimolen Bingo wacht niet te lang vol is vol!  

Enkele kaarten €17,50 dubbele kaarten € 25,-